Anna Smås-Skye, Artros

Anna Smås-Skye Bild Kundberättelser

Jag har haft besvär med ledvärk dagligen under hela mitt liv. Mina båda knän har varit mest utsatta.
Sedan ca 2,5 år tillbaka har jag dokumenterad artros i knäna. För ca 4 månader sedan blev jag rekommenderad att prova AlkaGreens Artros. Jag började med att äta 9 kapslar per dag under första veckan sedan ökade jag till 12 kapslar per dag. Redan efter andra veckan upplevde jag att mina besvär förbättrades och jag fortsatte att må bättre och bättre ju längre tiden gick. Idag tar jag 9-12 kapslar per dag beroende på vad jag skall göra och hur jag mår. Jag har nästan ingen ledvärk alls och jag har slutat med värktabletter helt. Mina knän kan jag känna av ibland men jag är mycket bättre än jag varit förut, så jag kan verkligen rekommendera produkten.