Energi

AlkaGreens Energi 180 st kapslar

från: 345 kr

Speciellt framtagen för dig som är aktiv och vill ha mer energi och bättre återhämtning.

AlkaGreens Kapslar 180 st.
Räcker en månad vid normal dosering, 6 kapslar per dag.

Rensa

Produktbeskrivning

Speciellt framtagen för dig som är aktiv och vill ha mer energi och bättre återhämtning.

Vi har tagit det bästa som naturen har att ge och gjort en blandning av gräs, örter och alger. AlkaGreens Energi är ett livsmedel bestående av t odlade grässorter, groddar och grönsaker. Eftersom det inte finns några kemikalier eller andra onaturliga tillsatser i AlkaGreens Energi kan kroppen lätt ta upp och använda de naturliga råvarorna.

Våra unika recept på AlkaGreens Energi är nyckeln till resultaten. Våra kapslar är gjorda av cellulosa, som är ett växtfiber. Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk. Mängd, toleransnivå och dygnsbehov varierar individuellt. Den som är gravid, ammar, medicineras, eller lider av medicinskt missförhållande bör rådfråga läkare. Förvara förpackningen noga stängd, på en sval och torr plats. Utsätt inte burken för överdriven hetta eller kyla. Förvaras utom räckhåll från barn.

Blandningen i de olika produkterna har framtagits efter egen erfarenhet och de resultat som återberättats från våra kunder under åren. Vi har inte gjort några vetenskapliga tester, utan all utveckling görs med utgångspunkt från erfarenhet och resultat. Vi kan inte garantera produkternas resultat, utan dessa är helt individuella och måste provas fram av var och en.

Ingredienser: Bidrottninggelé, Brunt riskli, Alfalfablad, Acerolabär-juicepulver, Chlorella
(sötvattensalg), Dulse(rödhavsalg), Äppelpektinfiber, Vetegräs, Nutra Flora FOS (Fruktooligosackarider), Kamutgräs, Ingefära, Blåbärsblad,Råggräs, Bipollen, Pepparmyntsblad, Vindruvskärnextrakt,Sojalecitin,Havregräs, Ananas-juicepulver, Rödbets-juicepulver, Aloe Vera-juicepulver, Lakritsrot, Shavegrass Ört,Kornmalt, Korngräs, Rabarber pulver

Mer information

Köp här

3-pack, 1-pack, 2-pack, 4-pack

Dosering

Dosering:
2 kapslar 3 gånger dagligen, helst före måltid.
Drick minst 2 liter vatten dagligen.
Obs! Om du inte märkt någon förbättring efter 2 veckor så höjer du doseringen till:
3 kapslar 3 gånger dagligen,
I särskilda fall kan du behöva höja doseringen till 4 kapslar 3 gånger dagligen,
.

Recensioner

Det finns ingen recension ännu, vill du skriva en?

Bli den första att skriva en recension “AlkaGreens Energi 180 st kapslar

*