Hår-Hud-Naglar

AlkaGreens Hår, Hud, Naglar

från: 345 kr

Nyhet! AlkaGreens Hår, Hud, Naglar
Framtaget för att minska eller bli fri från besvär av kliande hårbotten, eksem, torr hud och sköra naglar mm.

1-pack: 345 kr 2-pack: 650 kr 3-pack: 895 kr 4-pack: 1150 kr

Rensa

Produktbeskrivning

Efter att ha samtalat med flera kunder som ätit AlkaGreens Original framkom att flera fått bättre kvalitet på hud, hår och naglar. Några hade fått tjockare och glansigare hår, starkare och hållbarare naglar, de upplevde också att huden blivit mindre torr.Besvär som de tidigare hade har helt försvunnit eller blivit mycket mildare.

Vi har tagit det bästa som naturen har att ge och gjort en blandning av gräs, örter och alger utan tillsatser, som ger dig rätt Ph-balans i kroppen. AlkaGreens Hår, Hud, Naglar är ett koncentrerat livsmedel bestående av t odlade grässorter, groddar och grönsaker som ger mängder av lättabsorberade vitaminer, mineraler, enzymer och aminosyror. Eftersom det inte finns några kemikalier eller andra onaturliga tillsatser i AlkaGreens kan kroppen lätt ta upp och använda de naturliga råvarorna.

AlkaGreens ger din kropp de grundläggande byggstenar som krävs för att återställa och upprätthålla en bra Ph-balans. Rätt Ph-balans ger ökad cellvitalitet, vilket i sin tur främjar cellernas förmåga att göra sig av med slaggprodukter. Detta upplevs som uppiggande och utrensande och AlkaGreens ger dig därmed ökad energi utan att tillföra kroppen extra kalorier eller socker.

Vårt unika recept på AlkaGreens Hår, Hud, Naglar är nyckeln till resultaten. Produkten innehåller ej gluten eller laktos. Våra kapslar är gjorda av cellulosa, som är ett växtfiber. Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk. Mängd, toleransnivå och dygnsbehov varierar individuellt. Den som är gravid, ammar, medicineras, eller lider av medicinskt missförhållande bör rådfråga läkare. Förvara förpackningen noga stängd, på en sval och torr plats. Utsätt inte burken för överdriven hetta eller kyla. Förvaras utom räckhåll från barn.

Blandningen i produkten har framtagits efter egen erfarenhet och de resultat som återberättats från våra kunder som tagit AlkaGreens under åren. Vi har inte gjort några vetenskapliga tester, utan all utveckling görs med utgångspunkt från erfarenhet och resultat. Vi kan inte garantera produkternas resultat, utan dessa är helt individuella och måste provas fram av var och en.

Ingredienser: Råggräs, Dulse (rödhavsalg), Ananas-juicepulver, Rosenrot, Havregräs, Äppel-pektinfiber, Rödbets-juicepulver, Munkpeppar, Alfalfablad, Nutra Flora FOS- Fruktooligosackarider, Vetegräs, Chlorella (sötvattensalg), Vindruvskärneextrakt, Sojalecitin, Pepparmyntsblad, Acerolabär-juicepulver, Lakritsrot, Aloe Vera-juicepulver, Bidrottninggelé, Blåbärsblad.

Mer information

Köp här

3-pack kapslar, 4-pack kapslar, 2-pack kapslar, 1-pack kapslar

Dosering

Dosering: 3-4 kapslar 3 gånger dagligen, helst före måltid.

Doseringen är individuell och måste provas fram av var och en. Hur mycket du behöver äta för att behandla just dina besvär är också beroende av hur länge du haft besvär.

Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Drick ca 2 liter vatten dagligen

Recensioner

Det finns ingen recension ännu, vill du skriva en?

Bli den första att skriva en recension “AlkaGreens Hår, Hud, Naglar”

*