AlkaBasic Burkar en och en

AlkaBasic (fd Mage) 180 kapslar

från: 345 kr

Hjälper mot orolig mage genom ett förbättrat klimat i kroppen. AlkaBasic ökar kroppens Ph-värde vilket motverkar dåliga mikroorganismer och ger en lugn mage.

AlkaBasic Kapslar 180 st.
Räcker en månad vid normal dosering, 6 kapslar per dag.

Rensa

Produktbeskrivning

Hjälper mot orolig mage genom ett förbättrat klimat i kroppen. AlkaBasic ökar kroppens Ph-värde vilket motverkar dåliga mikroorganismer och ger en lugn mage.

Vi har tagit det bästa som naturen har att ge och gjort en blandning av gräs, örter och alger utan tillsatser som ger dig rätt Ph-balans i kroppen. AlkaBasic är ett koncentrerat livsmedel bestående av t odlade grässorter, groddar och grönsaker som ger mängder av lättabsorberade vitaminer, mineraler, enzymer och aminosyror. Eftersom det inte finns några kemikalier eller andra onaturliga tillsatser i AlkaBasic kan kroppen lätt ta upp och använda de naturliga råvarorna.

AlkaBasic ger din kropp de grundläggande byggstenar som krävs för att återställa och upprätthålla en bra PH-balans. Rätt PH-balans ger ökad cellvitalitet, vilket i sin tur främjar cellernas förmåga att göra sig av med slaggprodukter. Detta upplevs som uppiggande och utrensande och AlkaBasic ger dig därmed ökad energi utan att tillföra kroppen extra kalorier eller socker.

Våra unika recept på AlkaBasic är nyckeln till resultaten. Produkterna Innehåller ej gluten eller laktos. Våra kapslar är gjorda av cellulosa, som är ett växtfiber. Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk. Mängd, toleransnivå och dygnsbehov varierar individuellt. Den som är gravid, ammar, medicineras, eller lider av medicinskt missförhållande bör rådfråga läkare. Förvara förpackningen noga stängd, på en sval och torr plats. Utsätt inte burken för överdriven hetta eller kyla. Förvaras utom räckhåll från barn.

Blandningen i de olika produkterna har framtagits efter egen erfarenhet och de resultat som återberättats från våra kunder under åren. Vi har inte gjort några vetenskapliga tester, utan all utveckling görs med utgångspunkt från erfarenhet och resultat. Vi kan inte garantera produkternas resultat, utan dessa är helt individuella och måste provas fram av var och en.

Innehåll: Pepparmynts-blad, Ananas-juicepulver, Vetegräs, Rödbets-juicepulver, Havregräs, Råggräs, Bi- drottninggelé, Äppel- pektinfiber, Blåbärsblad, Sojalecitin, Acerolabär-juicepulver, Kamutgräs, Lakritsrot, Aloe Vera-juicepulver, Ingefära, Brunt riskli, Chlorella sötvattensalg, Nutra Flora FOS – Fruktooligosackarider, Vindruvkärnextrakt, Alfalfablad, Dulse – röd havsalg, Bipollen

 

Mer information

Köp här

3-pack, 1-pack, 2-pack, 4-pack

Dosering

Dosering:
2 kapslar 3 gånger dagligen, helst före måltid.
Drick minst 2 liter vatten dagligen.
Obs! Om du inte märkt någon förbättring efter 2 veckor så höjer du doseringen till:
3 kapslar 3 gånger dagligen,
I särskilda fall kan du behöva höja doseringen till 4 kapslar 3 gånger dagligen,

Videorecensioner

Recensioner

Det finns ingen recension ännu, vill du skriva en?

Bli den första att skriva en recension “AlkaBasic (fd Mage) 180 kapslar

*