Häst Artrosi
Häst Artros 900x600Häst Artrosi

Häst Artros

från: 345 kr

AlkaGreens Häst Artros är speciellt framtagen för en häst med nedsatt funktion och smärta i brosk, leder och ben. Den unika blandningen ger hästens kropp möjlighet att mildra och minska symptomen.

Vi har tagit det bästa som naturen har att ge och gjort en blandning av gräs, örter och alger utan tillsatser som ger din häst rätt balans i kroppen. AlkaGreens är ett koncentrerat livsmedel bestående av t odlade grässorter, groddar och grönsaker som ger din häst mängder av lättabsorberade vitaminer, mineraler, enzymer och aminosyror. Eftersom det inte finns några kemikalier eller andra onaturliga tillsatser i AlkaGreens kan hästens kropp lätt ta upp och använda de naturliga råvarorna.

AlkaGreens Häst Artros ger din häst de grundläggande byggstenar som krävs för att återställa och upprätthålla en bra PH-balans i kroppen. Rätt PH-balans ger ökad cellvitalitet, vilket i sin tur främjar cellernas förmåga att göra sig av med slaggprodukter. Detta upplevs som uppiggande och utrensande och AlkaGreens ger därmed hästen ökad energi utan att tillföra kroppen extra kalorier eller socker.

Vårt unika recept på AlkaGreens Häst Artros är nyckeln till resultaten. Produkten innehåller ej gluten eller laktos. Våra kapslar är gjorda av cellulosa, som är ett växtfiber. Mängd, toleransnivå och dygnsbehov varierar individuellt. Förvara förpackningen noga stängd, på en sval och torr plats. Utsätt inte burken för överdriven hetta eller kyla. Förvaras utom räckhåll för barn.

Blandningen i AlkaGreens har framtagits efter egen erfarenhet och de resultat som återberättats från våra hästägare under åren. Vi har inte gjort några vetenskapliga tester, utan all utveckling görs med utgångspunkt från erfarenhet och resultat. Vi kan inte garantera produktens resultat, utan detta är helt individuellt och måste provas fram av var och en.

Rensa
Kategori: .

Produktbeskrivning

Vi har tagit det bästa som naturen har att ge och gjort en blandning av gräs, örter och alger utan tillsatser som ger din häst rätt balans i kroppen. AlkaGreens är ett koncentrerat livsmedel bestående av odlade grässorter, groddar och grönsaker.
Vårt unika recept på AlkaGreens Häst Artros är nyckeln till resultaten. Våra kapslar är gjorda av cellulosa, som är ett växtfiber. Mängd, toleransnivå och dygnsbehov varierar individuellt. Förvara förpackningen noga stängd, på en sval och torr plats. Utsätt inte burken för överdriven hetta eller kyla. Förvaras utom räckhåll för barn.

Blandningen i AlkaGreens har framtagits efter egen erfarenhet och de resultat som återberättats från våra hästägare under åren. Vi har inte gjort några vetenskapliga tester, utan all utveckling görs med utgångspunkt från erfarenhet och resultat. Vi kan inte garantera produktens resultat, utan detta är helt individuellt och måste provas fram av var och en.

Ingredienser: Bidrottninggelé, Brunt riskli, Alfalfablad, Acerolabär-juicepulver, Chlorella
(sötvattensalg), Dulse(rödhavsalg), Äppelpektinfiber, Vetegräs, Nutra Flora FOS (Fruktooligosackarider), Kamutgräs, Ingefära, Blåbärsblad,Råggräs, Bipollen, Pepparmyntsblad, Vindruvskärnextrakt,Sojalecitin,Havregräs, Ananas-juicepulver, Rödbets-juicepulver, Aloe Vera-juicepulver, Lakritsrot, Shavegrass Ört,Kornmalt, Korngräs, Rabarber pulver

Dosering

Dosering: 5-6 kapslar 2 gånger dagligen.

Kapslarna blandas i maten. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Doseringen är individuell och varierar från häst till häst, beroende på typ av besvär och hur länge hästen haft besvär.

Vill du ha hjälp med att ta fram rätt dosering för just din/dina häst/hästar kontaktar du oss på: 023-315 80.

Recensioner

Det finns ingen recension ännu, vill du skriva en?

Bli den första att skriva en recension “Häst Artros”

*