Häst Orginal
Häst Orginal 900x600

Häst Original

från: 345 kr

AlkaGreens Häst Original är ett livsmedel bestående av t odlade grässorter, groddar. Vi har tagit det bästa som naturen har att ge och gjort en blandning av gräs, örter och alger. Eftersom det inte finns några kemikalier eller andra onaturliga tillsatser i AlkaGreens kan hästen lätt ta upp och använda de naturliga råvarorna.

Rensa
Kategori: .

Produktbeskrivning

AlkaGreens Häst Original är ett livsmedel bestående av odlade grässorter, groddar och grönsaker. Vi har tagit det bästa som naturen har att ge och gjort en blandning av gräs, örter och alger utan tillsatser.

Vårt unika recept på AlkaGreens Häst Original är nyckeln till resultaten. Produkten innehåller ej gluten eller laktos. Våra kapslar är gjorda av cellulosa, som är ett växtfiber. Mängd, toleransnivå och dygnsbehov varierar individuellt. Förvara förpackningen noga stängd, på en sval och torr plats. Utsätt inte burken för överdriven hetta eller kyla. Förvaras utom räckhåll för barn.

Blandningen i AlkaGreens har framtagits efter egen erfarenhet och de resultat som återberättats från våra hästägare under åren. Vi har inte gjort några vetenskapliga tester, utan all utveckling görs med utgångspunkt från erfarenhet och resultat. Vi kan inte garantera produkternas resultat, utan dessa är helt individuella och måste provas fram av var och en.

Ingredienser: Bidrottninggelé, Brunt riskli, Alfalfablad, Acerolabär-juicepulver, Chlorella
(sötvattensalg), Dulse(rödhavsalg), Äppelpektinfiber, Vetegräs, Nutra Flora FOS (Fruktooligosackarider), Kamutgräs, Ingefära, Blåbärsblad,Råggräs, Bipollen, Pepparmyntsblad, Vindruvskärnextrakt,Sojalecitin,Havregräs, Ananas-juicepulver, Rödbets-juicepulver, Aloe Vera-juicepulver, Lakritsrot, Shavegrass Ört,Kornmalt, Korngräs, Rabarber pulver

Dosering

Dosering: 3 kapslar 2 gånger dagligen.

Kapslarna blandas i maten.

Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Doseringen är individuell och varierar från häst till häst.

Vill du ha hjälp med att ta fram rätt dosering för just din/dina häst/hästar kontaktar du oss på: 023-315 80.

Recensioner

Det finns ingen recension ännu, vill du skriva en?

Bli den första att skriva en recension “Häst Original”

*