Hår/Hud/Naglar

Jag heter Ove Jadehov, Hälsocoach och Andningsinstruktör, samt är grundare av hälsoföretaget AlkaGreens (2003). Jag har även utvecklat och tagit fram Relaxatorn (andningstränare) 2009.

AlkaGreens Original är can cipro help with a tooth infection ett koncentrerat näringstillskott bestående av t odlade grässorter, groddar och grönsaker, som ger kroppen mängder av lättabsorberade vitaminer, mineraler, enzymer och aminosyror. Under årens lopp har det visat sig att vår blandning, förutom att ge ett ökat välbefinnande i största allmänhet, även kunnat hjälpa människor med hår-, hud-, och nagelbesvär. De upplever att besvären försvunnit helt eller minskat avsevärt när de ätit AlkaGreens Original.

Vår unika blandning är nyckeln till de positiva resultaten.

I och med framtagandet och utvecklingen av vår andningstränare Relaxatorn har jag kommit fram till att kombinationen andningsträning och näringstillskott, ger den bästa effekten för att komma till rätta med olika typer av besvär med hår, hud och naglar.

Därför erbjuder jag dig nu en personlig konsultation, där jag tillsammans med dig tar fram en handlingsplan för just dig. Du får de specifika produkter/verktyg som du behöver för att komma till rätta med just dina besvär.

Jag riktar mig till dig som har något/några av dessa besvär:

 • Sämre Hårkvalitet t.ex. Tunnhårighet (Kvinna)/Håravfall (t.ex. vid amning)
 • Rosacea
 • Sköra, splittrade naglar
 • Eksem
 • Olika typer av Hudproblem
 • Obs! Produkten fungerar inte på flintskallighet.

I min konsultation arbetar jag med exempelvis olika näringstillskott, andningsteknik för att just du skall kunna bli av med dina specifika besvär.

Upplägget är som följer:

 • Konsultationen pågår under 28 dagar
 • Vi träffas personligen vid 3 tillfällen: Start-tillfället, Vecka 3- tillfället och Slut-tillfället.
 • Vecka 2 och Vecka 4 har vi personlig telefonkonsultation ( ca 30 minuter) vid en bestämd tidpunkt. Så jag får höra hur det går för dig.
 • Starttillfället: här träffas vi ca 2 timmar till ett personligt möte. Där får du en presentation av företaget AlkaGreens och sedan berätta för mig om vilka besvär du upplever just nu.
 • Du får en personlig handlingsplan för just dig. Där får du också alla produkter/verktyg du behöver för just dina besvär.
 • Du får också fylla i vår enkät 28-dagars metoden, som du sedan tar med dig och fyller i själv efter varje vecka.
 • Vecka 3- tillfället: här diskuterar vi under ca 1,5 timmar hur du mått under tiden du gjort enligt handlingsplanen, och gör de ev. justeringar som behövs för att du skall bli bättre eller bli av med dina besvär.Vidare diskuterar vi om du märkt något annat som inte har direkt med ditt primära besvär att göra.
 • Sluttillfället: här träffas vi ca. 1,5 timmar för att summera dina upplevelser under tiden då du gjort enligt din handlingsplan. Vi tar också fram en plan för hur du skall fortsätta på egen hand.

Kostnaden för hela upplägget är inklusive personlig konsultation och alla produkter/verktyg:

14500:- exklusive moms.

Nöjd kund garanti = Pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

Vill du veta mer?

Läs vad våra Kunder tycker !

Gå in på alkagreens.se/Kundberättelser

Vill du ha kontakt med mig skickar du ett mail till:

Ove Jadehov info@alkagreens.se

I mailet skriver du ditt namn och telefonnummer och vad du behöver hjälp med.

Så ringer jag upp dig för att se hur vi går vidare.

Du kan även kontakta mig på telefon: 073-550 46 65

Gunvor Johanson, Hår, 2011-03-10

Insändare i M-Magasin nr 4, Mars 2011 ”Jag fick en riktig kalufs!”

Jag har ett gott nexium generic råd till Inger. För några år sedan rekommenderades jag ett kosttillskott av min hälsorådgivare. Mitt problem var att jag var trött, åt dåligt på grund av låg ämnesomsättning. Jag blev piggare, fick ett bättre immunförsvar – har inte haft en enda riktig förkylning sedan dess. Och en helt oväntad bieffekt blev att mitt tunna hår ändrades till en riktig kalufs, så som jag hade i yngre år! Och detta på ett par, tre månader. Produkten heter AlkaGreens och säljs via hälsorådgivare och via internet (alkagreens.se).

Gunvor Johanson

Fler kundberättelser