Kerstin Persson, Artros 2014-04-28

Kerstin Persson Bild Kundberättelser

Jag har under ett och halvt års tid haft besvär med att resa och sätta mig upp t.ex. vid träning.
Jag har också haft svårt att lyfta pärmar med vänster hand. Även tummarna har jag haft värk i och ibland har det känts som om de åker ur led. Kroppens känns stel och ”otymplig”.
Syftet med att börja med AlkaGreens var att hitta något som hjälper mot stelheten och värken.

Genom mitt gym. (MåBättre, Solna) fick jag tips om att vara med i en artrosstudie på AlkaGreens. Jag fick via telefon kontakt med Ove på AlkaGreens för att diskutera min situation och komma fram till hur mycket och hur ofta jag skulle äta AlkaGreens.
Vi kom överens om att jag skulle börja med att ta 3 kapslar 3 gånger dagligen. Redan efter första veckan kände jag att jag blev mindre

stel och fick mer energi. Efter samtal med Ove bestämdes att jag skulle öka doseringen till 4 kapslar 3 gånger dagligen. Efter att ha ätit den högre dosen under en vecka började även min värk klinga av. Under

min tredje vecka med AlkaGreens upplevde jag att mina tidigare besvär började försvinna sakta men säkert. Jag kan också lyfta pärmarna utan problem. Som en bonus har jag även fått en bättre hårkvalitet!

Jag är verkligen glad att jag vågade prova AlkaGreens Artros och kan verkligen rekommendera produkten.