Peter Aspell, Allergi, Artros (2013-04-15)

peter

Hej!
Jag heter Peter Aspell och har lidit av allergi för hund, katt, häst och timotej i hela mitt liv, fram tills för cirka fyra månader sedan,då någonting riktigt kul hände i mitt liv…….
Min vän Patrik Schultz, ägare av Må Bättre i Falun, rekommenderade mig att prova AlkaGreens Allergi, då han visste att jag alltid lidit av svår allergi för katter.
Vad jag inte visste då var att Patrik och hans familj hade planer på att skaffa katt. De ville att jag och min familj även i fortsättningen skulle kunna komma och hälsa på utan att det skulle medföra problem för mig, om den planen skulle sättas i verket.
Ett möte med Ove Jadehov bokades och vi satte oss ner för en konsultation,
den 10/1 i år (2013), för att kartlägga nivån för mina allergibesvär och andra åkommor som en genomsnittsperson normalt går omkring och bär på utan att tänka på det.
Ove rekommenderade att ta 2 kapslar tre gånger om dagen till att börja med,
samt även börja använda Relaxatorn, som skulle hjälpa mig att stressa av och andas rätt.
Redan efter två dagar kunde jag klappa och kela med en katt utan större reaktion.
Fantastiskt!
Vi träffades hos Ove en gång i veckan för att stämma av hur det gick generellt,
men även för att utsätta mig mer och mer för Oves katt, hans två hundar och sedan till sist även för de tre hästar som fanns i hagen intill.
Efter två veckor ökade vi dosen till 3st. kapslar tre gånger dagligen, dvs. 9st./dag.
Efter att ha ätit AlkaGreens Allergi i tre veckor så testade jag att klappa och kela med tre hästar, två hundar och en katt, samt utöver det gick jag in i stallet och hämtade två stycken timotejkolvar, som jag friskt vågat gned in under ögonen på mig själv.
Döm om min förvåning!
Ingen allegisk reaktion!
Som djurvän är detta en befrielse! Jag är en sådan person som inte kan hejda mig från att rusa fram för att klappa och kela med alla djur som kommer i min väg.
Nu mera kan jag göra det utan att först ta medicin som dessutom gör mig onödigt trött.
Jag kan inte tacka Patrik och Ove nog mycket för att de ordnat och tagit fram lösningen,
för mina allergiproblem, men främst för att jag nu kan hälsa på hos kompisar som har katt
Jag anser mig numera vara fri från mina allergiproblem och jag har samtidigt blivit så gott som helt återställd i vänster knä och mycket bättre i höger där har jag lidit av artros, under ett par tre år tillbaka.
Då det just nu, när jag skriver detta, fortsätter att bli bättre och bättre i mina knän, ska det bli mycket intressant att se hur bra det kommer att bli i framtiden.
En annan oväntad bonus som jag fått på köpet är att jag numera sover väldigt gott.
Från dag ett har jag sovit som en stock och vaknat utvilad, vilket jag inte gjorde tidigare.
Det har jag att tacka Relaxatorn för, som jag använt i snitt 30 minuter uppdelat på 2-3 tillfällen/dag under de två första månaderna, samt vid behov fram tills idag.
Den finns förresten alltid med mig nu för tiden.