Magen

Jag heter Ove Jadehov, Hälsocoach och Andningsinstruktör, samt är grundare av hälsoföretaget AlkaGreens (2003). Jag har även utvecklat och tagit fram Relaxatorn (andningstränare) 2009.

AlkaGreens är ett koncentrerat näringstillskott bestående av t odlade grässorter, groddar och grönsaker. Under årens lopp har det visat sig att vår blandning, förutom att ge ett ökat välbefinnande i största allmänhet, även kunnat hjälpa människor med magbesvär. De upplever att besvären försvunnit helt eller minskat avsevärt när de ätit AlkaGreens.

Därefter har jag under några år gjort egna studier och tester för att få fram en produkt för just dessa bbesvär vilket resulterat i AlkaGreens Mage. Vår unika blandning är nyckeln till de positiva resultaten.

I och med framtagandet och utvecklingen av vår andningstränare Relaxatorn har jag kommit fram till att kombinationen andningsträning och Alkagreens, ger den bästa effekten för att komma till rätta med olika typer av magbesvär.

Därför erbjuder jag dig nu en personlig konsultation, där jag tillsammans med dig tar fram en handlingsplan för just dig. Du får de specifika produkter/verktyg som du behöver för att komma till rätta med just dina besvär.

Jag riktar mig till dig som har något/några av dessa besvär:

 • Magkatarr
 • IBS
 • Orolig mage/tarm
 • Halsbränna

I min konsultation arbetar jag med exempelvis olika näringstillskott, andningsteknik för att just du skall kunna bli av med dina specifika besvär.

Upplägget är som följer:

 • Konsultationen pågår under 28 dagar
 • Vi träffas personligen vid 3 tillfällen: Start-tillfället, Vecka 3- tillfället och Slut-tillfället.
 • Vecka 2 och Vecka 4 har vi personlig telefonkonsultation ( ca 30 minuter) vid en bestämd tidpunkt. Så jag får höra hur det går för dig.
 • Starttillfället: här träffas vi ca 2 timmar till ett personligt möte. Där får du en presentation av företaget AlkaGreens och sedan berätta för mig om vilka besvär du upplever just nu.
 • Du får en personlig handlingsplan för just dig. Där får du också alla produkter/verktyg du behöver för just dina besvär.
 • Du får också fylla i vår enkät 28-dagars metoden, som du sedan tar med dig och fyller i själv efter varje vecka.
 • Vecka 3- tillfället: här diskuterar vi under ca 1,5 timmar hur du mått under tiden du gjort enligt handlingsplanen, och gör de ev. justeringar som behövs för att du skall bli bättre eller bli av med dina besvär.Vidare diskuterar vi om du märkt något annat som inte har direkt med ditt primära besvär att göra.
 • Sluttillfället: här träffas vi ca. 1,5 timmar för att summera dina upplevelser under tiden då du gjort enligt din handlingsplan. Vi tar också fram en plan för hur du skall fortsätta på egen hand.

Kostnaden för hela upplägget är inklusive personlig konsultation och alla produkter/verktyg:

14500:- exklusive moms.

Nöjd kund garanti = Pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

Vill du veta mer?

Läs vad våra Kunder tycker !

Gå in på alkagreens.se/Kundberättelser

Vill du ha kontakt med mig skickar du ett mail till:

Ove Jadehov info@alkagreens.se

I mailet skriver du ditt namn och telefonnummer och vad du behöver hjälp med.

Så ringer jag upp dig för att se hur vi går vidare.

Du kan även kontakta mig på telefon: 073-550 46 65

Johanna Bergström, IBS, 2012-09-27

Jag har ätit Alka Greens i 6 år. Är diagnosticerad med IBS Colon irritable, tarmbesvär. Började då äta produkten efter att jag har provat massa andra produkter utan resultat. Med Alka Greens så mår min mage bra jag har inga besvär av min IBS. Har provat sluta med Alka Greens men jag får tillbaka mina problem direkt. Jag känner mig piggare och får mera kraft. Kan varmt rekomendera den till de som har mag och tarmbevär.

Johanna Bergström

Fler kundberättelser