Om oss

AlkaGreens AB är ett svenskt hälsoföretag som startade våren 2003. Med våra produkter vill vi sprida hälsa och välbefinnande och vår strävan är att hela tiden jobba med naturens bästa produkter som är bra för alla människor. Vi vill också bidra till att sprida kunskap om vikten av den rena miljön för vårt välbefinnande och långsiktiga överlevnad; ren luft, rent vatten, ren jord.

Genom att folk som använt AlkaGreens Original upplevt ökad lustkänsla, mer energi, mindre magproblem, mindre värk av sin artros, hjälpta med sin allergi mm. Så påbörjade vi ett antal egna studier så vi kunde hitta blandningar specifikt lämpade till kundernas önskemål, som t ex AlkaGreens Energi, AlkaGreens Artros, AlkaGreens Mage. Dessa blandningar provades sedan av flertalet personer oberoende av varandra. Efter avslutad kur återkopplade kunderna till oss i form av enkäter om hur produkterna uppfattades och vilka förändringar de upplevt. Resultatet blev positivt, så vi har hittat nyckel till hur vi tar fram nya produkter,” kundernas upplevelser”.

Vi har drivit företaget AlkaGreens i åtta år. Våra produkter är 100% naturliga och består av t odlade grässorter, örter och alger. I vårt sortiment finns idag produkter som hjälper för en mängd problem: Allergi, artros, magbesvär med mera. 

Vår filosofi kan sammanfattas ungefär så här: Det moderna samhället innebär ofta stress, dålig miljö, dåliga matvanor och en kost innehållande mycket halvfabrikat. Detta resulterar i flertalet slaggprodukter, obalanserad kropp, överlag sämre mående och undermålig energi. Regelbundet intag av AlkaGreensprodukter hjälper till att råda bot på detta och resultatet blir alltså en mer balanserad kropp, mer energi och bättre cirkulation.

/Ove Jadehov, Grundare av AlkaGreens