Alger – näringsrika växter

Alger är en av de mest näringsrika växter och ett mycket bra tillskott till vår kost.

Varför är alger nyttiga?

Alger består av 60% protein men även nyttiga aminosyror som vår kropp behöver. Dessutom är alger väldigt rika med fettsyror och blir en perfekt komplement till fet fisk (lax, makrill, sill). Utöver det så innehåller alger en viktiga vitaminer och mineraler som har stor betydelse för vår välmående, agerar i kroppen som antioxidanter och skyddar våra celler. Så man kan säga att alger är riktig naturlig hälsobomb.

Är det nyttigt att äta alger?

AlkaTroz förenar flera olika kosttillskott i ett och samma, och kan därigenom ta till vara på de goda effekterna från olika gräs, örter och alger.  Dessa råvaror har traditionellt använts i kinesisk tradition, för ökat välbefinnande.

Alger är en superfood

AlkaTroz är en vidareutveckling av den populära produkten AlkaOriginal som har positiv effekt på stela leder. Tillverkningen sker med råvaror från utvalda odlare som arbetar med ett hållbarhetstänk. Många kunder kan berätta om hur bra de mår efter att ha börjat använda AlkaTroz. Många vill också äta mer rawfood men har svårt att hinna få sig nyttiga livsmedel under dagen, eller saknar helt enkelt kunskapen om var och hur man får tillgång till dessa.

Alger för matbruk

– För att kunna ta reda på vilka ingredienser i AlkaOriginal det var som ökade rörligheten i lederna började vi ändra i blandningen. Vi provade att ändra dosen av de olika örter, alger och grässorter som ingår, säger Ove Jadehov, som driver Alkagreens.

Alger är fullproppade med nyttigheter

Efter flera olika blandningar, år av tester och ett flertal studier med människor till hjälp fick han fram AlkaTroz.

– Vi lät människor som tidigare aldrig ätit AlkaTroz testa och under prövoperioden fick de gradera hur de mådde, innan, under tiden och vid testperiodens slut. Utifrån dessa resultat kunde vi se vilken effekt de olika blandningarna hade, säger han.

Använd AlkaTroz för ett fortsatt rörligt liv utan besvär

Så här fungerar vårt abonnemang

Hur gör jag för att komma igång?

Du fyller i dina uppgifter i Beställningsformuläret och tar del av vårt Testerbjudande.

Vad kostar det att testa AlkaGreens under 28 dagar?

Din testperiod kostar 195 kr och du får 1 burk AlkaGreens med 270 st kapslar hemskickad.

 

Hälsojournalen

Vi har skapat ett dokument som vi kallar Hälsojournalen, det är ett SMS utskick, som hjälper dig hålla koll på ditt mående under testperioden. Du kan följa hur din Hälsa förändras vecka för vecka.

Du beskriver Hur du mår på skalan 1-10 där:
1 = Mycket Bra, 10 = Mycket Dåligt.

I Hälsojournalen sparas dina resultat, som du själv delger oss. Ditt första SMS får du samma dag som du får produkterna. Svara hur du mår/känner dig just då, innan du börjar med vår produkt.

Du får sedan ett SMS en gång i veckan, där du själv fyller i hur du upplever ditt mående under den 28 dagar långa testperioden, så att du kan följa hur din hälsa förändras vecka för vecka...

Dosering/antalet kapslar per dag under testperioden:

Vecka 1:
6 kapslar dagligen, 3 st morgon och 3 st kväll helst före måltid.

Vecka 2-4:
8 kapslar dagligen, 4 st morgon och 4 st kväll helst före måltid.

Obs! Tag kapslarna tillsammans med vatten. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Vad händer efter 28 dagar?

Testperioden fortsätter automatiskt i Abonnemang.

Löpande leveranser
Du får 1 burk med AlkaGreens, hemskickad varje månad. Burken innehåller 180 kapslar.
Doseringen ändras nu till 6 kapslar per dag, 3 st morgon och 3 st kväll helst före måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Vad kostar det att abonnera, och vad ingår?
Kostnaden för ett abonnemang  är 295 kr per månad. Frakten är alltid fri. Betalningen sker via medföljande faktura. Oss till handa inom 10 dagar från fakturadatum. Genom att regelbundet få nya burkar med posten så försäkrar du dig om att aldrig få tomt i burken.

Hur gör jag om jag inte vill fortsätta efter 28 dagars testperioden?
Senast 31 dagar från orderdatum (du ser ditt orderdatum när du loggar in på "Mitt konto") i testperioden,går du till Hemsidan, öppnar fliken ”Mitt Konto”, och pausar ditt abonnemang. Därmed avslutas din testperiod.

Vad händer om jag vill avsluta mitt påbörjade abonnemang?
Om du inte är nöjd med produkten har du möjlighet att avbryta. Detta måste göras senast 25 dagar från orderdatum (du ser ditt orderdatum när du loggar in på "Mitt konto). Sedan pausar du ditt abonnemang och därmed avslutas ditt Konto.

Har ni frågor angående abonnemang, hör av er på e-mail eller telefon.
info@alkagreens.se eller tel: 023-31580.

Ja, jag vill testa 1 månad för 195 kr!