AlkaGreens näringstillskott
AlkaGreens är ett koncentrerat livsmedel bestående av t odlade grässorter, groddar och grönsaker som ger mängder av lättabsorberade vitaminer, mineraler, enzymer och aminosyror. Eftersom det inte finns några kemikalier eller andra onaturliga tillsatser i AlkaGreens kan kroppen lätt ta upp och använda de naturliga råvarorna.
AlkaGreens ger din kropp de grundläggande byggstenar som krävs för att återställa och upprätthålla en bra PH-balans. Rätt PH-balans ger ökad cellvitalitet, vilket i sin tur främjar cellernas förmåga att göra sig av med slaggprodukter. Detta upplevs som uppiggande och utrensande och AlkaGreens ger dig därmed ökad energi utan att tillföra kroppen extra kalorier eller socker.
Vetenskapligt bevisat att vår hälsa = summan av våra cellers hälsa! 
I grund och botten är det Energi som livet bygger på. Den grundläggande byggstenen både i växt- och djurriket är Cellen. Därför kan vi säga att den energinivå vi upplever är en direkt återspegling av livskvaliteten i dina celler.
Cellerna är miniatyrfabriker som tar hand om näringen vi behöver och gör sig av med avfallsprodukterna.
Vi har tagit det bästa som naturen har att ge och gjort en blandning av gräs, örter och alger utan tillsatser som ger dig rätt Ph-balans i kroppen. AlkaGreens är ett koncentrerat livsmedel bestående av t odlade grässorter, groddar och grönsaker som ger mängder av lättabsorberade vitaminer, mineraler, enzymer och aminosyror. Eftersom det inte finns några kemikalier eller andra onaturliga tillsatser i AlkaGreens kan kroppen lätt ta upp och använda de naturliga råvarorna.
AlkaGreeens är vår ursprungliga blandning som har visats sig vara bra för alla. I de allra flesta fall är Originalblandningen den rätta. Men har du andra specifika behov som passar in på våra andra blandningar rekommenderar vi dessa.
Om du vill nå optimal hälsa på enkelt sätt så rekommenderar vi AlkaGreens:
* Ta 2 st. AlkaGreens kapslar 3 gånger dagligen tillsammans med vatten.
För att komma igång rekommenderar vi att du följer vår 28-dagars metod (se länk nedan). Där kan du enkelt följa hur din kropp reagerar när du äter AlkaGreens.
Om du tar AlkaGreens i ett speciellt syfte t.ex. för att lindra artros eller allergi kan du behöva öka dosen. Hör av dej till oss på 023-31580 eller mail info@alkagreens.se för att få råd och tips anpassade för just dig!
 
 

Till 28-dagarsmetoden

Till våra produkter