Vad är artos?

Artros anses vara en av de vanligaste reumatiska sjukdomarna i Sverige som drabbar ca var fjärde vuxen där två av tre är kvinnor.

Ledbrosk är skyddande hinna där alla kroppens ben möts. Ledbroskets uppgift är att se till att benen inte skaver mot varandra med hjälp av ledvätska som förser brosket med syre och näring. Vid fysisk aktivitet produceras mer ledvätska – därför är det viktigt med rörelse.

Får man artros bryts ledbrosket ner fortare än kroppen kan skapa nytt och så blir ledbrosket allt tunnare och kan försvinna helt.

Symptom vid artros

Vanliga artos symptom är smärta, stelhet i den sjuka leden, minskad rörlighet, muskelsvaghet, trötthet.

I början är artros ofta begränsad till exempelvis fingrar, tår och knän. Så småningom kan fler leder bli drabbade så man kan få höftledsartros och artros i rygg, axel eller käke. Smärtan brukar först komma i samband med rörelse och belastning, men när sjukdomen försämras kan du känna av värken även vid vila.

Atros hos hund

Kastor verkar må bättre och bättre, en ny röntgenbild togs, 72 dagar efter operationen. Veterinären konstaterade att skadan har återhämtat sig ovanligt snabbt. Det brukar se ut så här efter ca 100 dagar. Men tyvärr kunde man se vissa förändringar på skelettet.

Återbesök 2009, ca 3 år efter operationen.

Nya röntgenbilder har tagits för att kontrollera förändringarna på skelettet. Efter att flera veterinärer kontrollerat dem, kan man konstatera att förändringarna gått till det bättre hållet vilket egentligen är osannolikt.

Kan hundar ha artros?

Artros är en degenerativ ledsjukdom och är den vanligaste orsaken till en kronisk smärta och nedsatt rörlighet hos hundar. Många av våra kunder är hundägare och upplever att deras hundar blivit mer rörliga och piggare.

Hjälp mot hundens artros

När Oves hund Kastor skadade sig 2006  tog han med hunden till Strömsholms Djursjukhus. Efter noggranna undersökningar och röntgenbilder konstaterades att korsbandet var av och en tid för operation bokades in. Operationen gick bra och rehabilitering och medicinering påbörjades. I stället för ”traditionell” medicin frågade Ove om han fick testa att ge sin hund kosttillskottet AlkaTroz istället, för att se om det kunde hjälpa hans hund, och i samråd med veterinären så gjorde Ove det. Efter operationen gav Ove sin hund 9st kapslar av kosttillskottet Alkatroz varje dag.

Hjälp mot människans artos

Jag heter Ove Jadehov, Hälsocoach och Andningsinstruktör, samt är grundare av hälsoföretaget AlkaGreens (2003). Jag har även utvecklat och tagit fram Relaxatorn (andningstränare) 2009.
AlkaGreens är ett koncentrerat näringstillskott bestående av odlade grässorter, groddar och grönsaker, som ger kroppen mängder av lättabsorberade vitaminer, mineraler, enzymer och aminosyror. Under årens lopp har det visat sig att vår blandning, förutom att ge ett ökat välbefinnande i största allmänhet, även kunnat hjälpa människor med artros. De upplever att besvären försvunnit helt eller minskat avsevärt när de ätit AlkaGreens.

Därefter har jag under några år gjort egna studier och tester för att få fram en produkt för just dessa besvär vilket resulterat i AlkaTroz. Vår unika blandning är nyckeln till de positiva resultaten.
I och med framtagandet och utvecklingen av vår andningstränare Relaxatorn har jag kommit fram till att kombinationen andningsträning och näringstillskott, ger den bästa effekten för att komma till rätta med olika typer av artros.
Därför erbjuder jag dig nu en personlig konsultation, där jag tillsammans med dig tar fram en handlingsplan för just dig. Du får de specifika produkter/verktyg som du behöver för att komma till rätta med just dina besvär.
Jag riktar mig till dig som har något/några av dessa besvär till följd av din artros:

 • Värk
 • Svullnad
 • Nedsatt rörlighet
 • Stelhet

I min konsultation arbetar jag med exempelvis olika näringstillskott, andningsteknik för att just du skall kunna bli av med dina specifika besvär.
Upplägget är som följer:

 • Konsultationen pågår under 28 dagar
 • Vi träffas personligen vid 3 tillfällen: Start-tillfället, Vecka 3- tillfället och Slut-tillfället.
 • Vecka 2 och Vecka 4 har vi personlig telefonkonsultation ( ca 30 minuter) vid en bestämd tidpunkt. Så jag får höra hur det går för dig.
 • Starttillfället: här träffas vi ca 2 timmar till ett personligt möte. Där får du en presentation av företaget AlkaGreens och sedan berätta för mig om vilka besvär du upplever just nu.
 • Du får en personlig handlingsplan för just dig. Där får du också alla produkter/verktyg du behöver för just dina besvär.
 • Du får också fylla i vår enkät 28-dagars metoden, som du sedan tar med dig och fyller i själv efter varje vecka.
 • Vecka 3- tillfället: här diskuterar vi under ca 1,5 timmar hur du mått under tiden du gjort enligt handlingsplanen, och gör de ev. justeringar som behövs för att du skall bli bättre eller bli av med dina besvär.Vidare diskuterar vi om du märkt något annat som inte har direkt med ditt primära besvär att göra.
 • Sluttillfället: här träffas vi ca. 1,5 timmar för att summera dina upplevelser under tiden då du gjort enligt din handlingsplan. Vi tar också fram en plan för hur du skall fortsätta på egen hand.

Kostnaden för hela upplägget är inklusive personlig konsultation och alla produkter/verktyg:
14500:- exklusive moms.
Nöjd kund garanti = Pengarna tillbaka om du inte är nöjd.
Vill du veta mer?
Läs vad våra Kunder tycker !
Vill du ha kontakt med mig skickar du ett mail till:
Ove Jadehov info@alkagreens.se
I mailet skriver du ditt namn och telefonnummer och vad du behöver hjälp med.
Så ringer jag upp dig för att se hur vi går vidare.
Du kan även kontakta mig på telefon: 073-550 46 65

Så här fungerar vårt abonnemang

Hur gör jag för att komma igång?

Du fyller i dina uppgifter i Beställningsformuläret och tar del av vårt Testerbjudande.

Vad kostar det att testa AlkaGreens under 28 dagar?

Din testperiod kostar 195 kr och du får 1 burk AlkaGreens med 270 st kapslar hemskickad.

 

Hälsojournalen

Vi har skapat ett dokument som vi kallar Hälsojournalen, det är ett SMS utskick, som hjälper dig hålla koll på ditt mående under testperioden. Du kan följa hur din Hälsa förändras vecka för vecka.

Du beskriver Hur du mår på skalan 1-10 där:
1 = Mycket Bra, 10 = Mycket Dåligt.

I Hälsojournalen sparas dina resultat, som du själv delger oss. Ditt första SMS får du samma dag som du får produkterna. Svara hur du mår/känner dig just då, innan du börjar med vår produkt.

Du får sedan ett SMS en gång i veckan, där du själv fyller i hur du upplever ditt mående under den 28 dagar långa testperioden, så att du kan följa hur din hälsa förändras vecka för vecka...

Dosering/antalet kapslar per dag under testperioden:

Vecka 1:
6 kapslar dagligen, 3 st morgon och 3 st kväll helst före måltid.

Vecka 2-4:
8 kapslar dagligen, 4 st morgon och 4 st kväll helst före måltid.

Obs! Tag kapslarna tillsammans med vatten. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Vad händer efter 28 dagar?

Testperioden fortsätter automatiskt i Abonnemang.

Löpande leveranser
Du får 1 burk med AlkaGreens, hemskickad varje månad. Burken innehåller 180 kapslar.
Doseringen ändras nu till 6 kapslar per dag, 3 st morgon och 3 st kväll helst före måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Vad kostar det att abonnera, och vad ingår?
Kostnaden för ett abonnemang  är 295 kr per månad. Frakten är alltid fri. Betalningen sker via medföljande faktura. Oss till handa inom 10 dagar från fakturadatum. Genom att regelbundet få nya burkar med posten så försäkrar du dig om att aldrig få tomt i burken.

Hur gör jag om jag inte vill fortsätta efter 28 dagars testperioden?
Senast 31 dagar från orderdatum (du ser ditt orderdatum när du loggar in på "Mitt konto") i testperioden,går du till Hemsidan, öppnar fliken ”Mitt Konto”, och pausar ditt abonnemang. Därmed avslutas din testperiod.

Vad händer om jag vill avsluta mitt påbörjade abonnemang?
Om du inte är nöjd med produkten har du möjlighet att avbryta. Detta måste göras senast 25 dagar från orderdatum (du ser ditt orderdatum när du loggar in på "Mitt konto). Sedan pausar du ditt abonnemang och därmed avslutas ditt Konto.

Har ni frågor angående abonnemang, hör av er på e-mail eller telefon.
info@alkagreens.se eller tel: 023-31580.

Ja, jag vill testa 1 månad för 195 kr!