Magbesvär och obalans i magen

Det är allmänt känt att upp till 70 procent av immunsystemet finns i tarmar? Därför är det väldigt viktigt att hålla tarmarna i ”bra form”. Med enkla förändringar i våra liv kan man förbättra tarmflora, stärka immunförsvar och öka välmående.

Lider du av magbesvär och obalans i magen?

Vi har stor erfarenhet av marknaden för kosttillskott. Ove Jadehov har drivit AlkaGreens sedan 2003 och har stor erfarenhet av marknaden för kosttillskott.

– Det finns så mycket där ute som inte fungerar, men jag vet att AlkaTroz inverkar på människor som får tillbaka rörligheten i sina leder och en mycket positiv inverkan på tarmfloran, säger han.

Besvär med magen

I tarmfloran finns en många viktiga funktioner i kroppen, där sitter cirka 70 procent av vårt immunförsvar. Den klassiska repliken ”du är vad du äter” stämmer mer än man tror.

En balanserad tarmflora är viktigt för att matsmältning och näringsupptag ska fungera som det ska och för att magen ska må bra. Resten av din kropp är beroende på en väl fungerande mage.

Få ett bättre immunförsvar med en balanserad mage

AlkaTroz säljs i förpackningar om 180 kapslar. Dessa räcker en månad vid normal dosering om 6 kapslar per dag. Det går att få bukt med sina magbesvär, med en balanserad kost och ett bra kosttillskott har du kommit långt. Magen hjälper sedan resten av kroppens organ att fungera som dom ska.

– Man köper den första förpackningen för 195 kronor och kan samtidigt ingå ett abonnemang. Om man upplever att produkten inte fungerar kan man avsluta abonnemanget samma månad. Då upphör omedelbart kosttillskottet att skickas. Vi låser inte upp kunden.

– Nu har du chansen att prova en produkt om du har ont i kroppen, helt utan uppsägningstider. Detta är en service som du som kund får. Produkten levereras hela tiden tills du säger stopp. Därigenom behöver du aldrig bekymra dig om att du glömt att beställa.

Använd AlkaTroz för ett fortsatt rörligt liv utan magbesvär

Så här fungerar vårt abonnemang

Hur gör jag för att komma igång?

Du fyller i dina uppgifter i Beställningsformuläret och tar del av vårt Testerbjudande.

Vad kostar det att testa AlkaGreens under 28 dagar?

Din testperiod kostar 195 kr och du får 1 burk AlkaGreens med 270 st kapslar hemskickad.

 

Hälsojournalen

Vi har skapat ett dokument som vi kallar Hälsojournalen, det är ett SMS utskick, som hjälper dig hålla koll på ditt mående under testperioden. Du kan följa hur din Hälsa förändras vecka för vecka.

Du beskriver Hur du mår på skalan 1-10 där:
1 = Mycket Bra, 10 = Mycket Dåligt.

I Hälsojournalen sparas dina resultat, som du själv delger oss. Ditt första SMS får du samma dag som du får produkterna. Svara hur du mår/känner dig just då, innan du börjar med vår produkt.

Du får sedan ett SMS en gång i veckan, där du själv fyller i hur du upplever ditt mående under den 28 dagar långa testperioden, så att du kan följa hur din hälsa förändras vecka för vecka...

Dosering/antalet kapslar per dag under testperioden:

Vecka 1:
6 kapslar dagligen, 3 st morgon och 3 st kväll helst före måltid.

Vecka 2-4:
8 kapslar dagligen, 4 st morgon och 4 st kväll helst före måltid.

Obs! Tag kapslarna tillsammans med vatten. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Vad händer efter 28 dagar?

Testperioden fortsätter automatiskt i Abonnemang.

Löpande leveranser
Du får 1 burk med AlkaGreens, hemskickad varje månad. Burken innehåller 180 kapslar.
Doseringen ändras nu till 6 kapslar per dag, 3 st morgon och 3 st kväll helst före måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Vad kostar det att abonnera, och vad ingår?
Kostnaden för ett abonnemang  är 295 kr per månad. Frakten är alltid fri. Betalningen sker via medföljande faktura. Oss till handa inom 10 dagar från fakturadatum. Genom att regelbundet få nya burkar med posten så försäkrar du dig om att aldrig få tomt i burken.

Hur gör jag om jag inte vill fortsätta efter 28 dagars testperioden?
Senast 31 dagar från orderdatum (du ser ditt orderdatum när du loggar in på "Mitt konto") i testperioden,går du till Hemsidan, öppnar fliken ”Mitt Konto”, och pausar ditt abonnemang. Därmed avslutas din testperiod.

Vad händer om jag vill avsluta mitt påbörjade abonnemang?
Om du inte är nöjd med produkten har du möjlighet att avbryta. Detta måste göras senast 25 dagar från orderdatum (du ser ditt orderdatum när du loggar in på "Mitt konto). Sedan pausar du ditt abonnemang och därmed avslutas ditt Konto.

Har ni frågor angående abonnemang, hör av er på e-mail eller telefon.
info@alkagreens.se eller tel: 023-31580.

Ja, jag vill testa 1 månad för 195 kr!