Hälsokost och kosttillskott från naturen

Grundtanken bakom AlkaGreens  produkter är att förena olika kosttillskott i ett och samma, för att ta till vara styrkan ur olika gräs, örter och alger.

Vi har noggrant valt ut gräs, örter och alger. Dessa har traditionellt använts i kinesisk tradition, för ökat välbefinnande. Tillverkningen sker med råvaror från utvalda odlare som arbetar med ett hållbarhetstänk.

Det här är en naturprodukt som ser ut och smakar som naturen – utan tillsatta färgämnen  och smakämnen. Kapseln i vår produkt är gjord av cellulosa, som är ett växtfiber.

Vår unika blandning för varje produkt, har framtagits efter egen erfarenhet, de resultat som återberättats från våra kunder under åren och genom fleråriga egenstudier. Vi gör inga vetenskapliga tester. Vi kan inte garantera produktens resultat, utan det är helt individuellt.

Nyckeln till resultatet är vårt unika recept för varje enskild produkt.

Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.

Våra Produkter Läs kundberättelser

Ingredienser

Bidrottninggelé, Brunt riskli, Alfalfablad, Acerolabär-juicepulver, Chlorella (sötvattensalg), Dulse(rödhavsalg), Äppelpektinfiber, Vetegräs, Nutra Flora FOS (Fruktooligosackarider), Kamutgräs, Ingefära, Blåbärsblad, Råggräs, Bipollen, Pepparmyntsblad, Vindruvskärnextrakt, Sojalecitin, Havregräs, Ananas-juicepulver, Rödbets-juicepulver, AloeVera-juicepulver, Lakritsrot, Åkerfräken, Kornmalt, Korngräs, Rabarber-pulver.

Acerolabär

Acerola är ett smalt träd med buskar som växer upp till 5 meter i de torra delarna av regnskogen. Acerolabären blir ljusröda och blir cirka 1–2 cm i diameter.

Acerolabären har ett mycket högt innehåll av C-vitamin, så högt att ett Acerolabär motsvarar ca 90 apelsiner när man jämför mängden C-vitamin.

Acerolan har använts traditionellt i Sydamerika för att lindra sjukdomar som blodbrist, reumatism, inflammationer och feber.

Sojalecitin

Den vanligaste källan att utvinna lecitin ur är sojabönor.

Namnet lecitin kommer från det grekiska ordet för äggula, lekitho, och äggulan är den främsta naturliga källan.

Lecitin är en typ av fett som kan binder fett och vatten. Lecitin innehåller HDL, som hjälper kroppen att transportera bort överskott av kolesterol från kroppens vävnader till levern.

Lecitin innehåller även fosfor som bidrar till cellmembranens normala funktion.

En stor del av hjärnans vikt består av lecitin, och man tror bland annat att lecitin används i kroppens produktion av myelinet som omger nervtrådarna och får signalerna i hjärnan att färdas fortare.

Vetegräs

Vetegräs växer upp ur vetekärnan när den fått grodda sig, och innehåller därför inget gluten.

Vetegräset innehåller alla essentiella aminosyror, och det innehåller också vitamin A, B1, B2, B6, B9, C, E, K. Och mineraler som kalium, jod, magnesium, koppar, kalcium, selen, järn, zink.

Selen är bra för immunsystemet, nervsystemet, muskler och sköldkörteln. Selen bildar viktiga protein som stärker immunsystemet och förhindrar cellskada.

Blåbärsblad

Blåbärsbladen har använts traditionellt inom folkmedicinen länge, och blåbär i sig har varit populära sedan antiken.

Blåbärsbladen innehåller mycket bra som har goda egenskaper, och några av dessa ämnen är eteriska oljor som bidrar till normal blodcirkulation och hjärtmuskulatur.

Tanniner som hjälper till att återställa och stärka kroppen i olika virusinfektionssjukdomar.

Antocyaniner som hjälper nervsystemets funktion och minskar trötthet och apati.

Lakritsrot

Lakritsrot har utnyttjats som läkeväxt i över 4 000 år.

Lakritsroten är rik på antioxidanter, som har till uppgift att motverka fria radikaler och oxidativ stress, vilket sker när kroppen inte klarar av att oskadliggöra fria radikaler.

Lakritsrot innehåller salicylsyra och är även rik på vitamin E, och dessa två ämnen hjälper huden att bland annat att stärka hudbarriären, dämpa ärrbildning, förebygga och läka acne, eksem och andra hudutslag.

Chlorella

Chlorella är en sötvattensalg. Den innehåller mest klorofyll av alla växter i världen.

Chlorella innehåller 60% högvärdigt protein, proteinet består av 18 aminosyror, varav 8 tillhör de 9 essentiella aminosyrorna.

Aminosyror är proteinets byggstenar och kroppen kan bilda många olika kedjor av aminosyror, förutom de essentiella som måste tillföras till kroppen.

Kroppen använder protein i sitt arbete med att bygga upp och förnya celler, bilda enzymer och hormoner.

Chlorella innehåller också mineralerna magnesium, fosfor, järn och jod i höga koncentrationer.

Magnesium är viktig för bland annat musklernas återhämtning, och järn behövs för att få en bra blodbildning och hjälpa blodet transportera syre.

Aloe Vera-pulver

Aloe Vera anses ha många goda effekter på tarmsystemet, bland annat så hjälper den epitelvävnaden i tarmslemhinnan att ta upp näringsämnen och den förbättrar balansen i tarmens bakterieflora.

Aloe Vera hjälper till att stärka immunförsvaret genom dess goda effekter på mag- och tarmsystemet där den större delen av immunförsvaret finns.

Aloe Vera underlättar inflammationer och ledvärk och minskar naturligt ett högt blodtryck.

I Aloe Vera plantan finns mineraler som magnesium, mangan, zink, koppar, krom, kalcium, natrium och vitamin C, E och betakaroten och en stor mängd andra näringsämnen.

Bipollen

Bipollen innehåller mycket protein, tjugosju mineraler, sexton vitaminer, antioxidanter som bioflavonider och polyfenoler.

Bipollen anses också innehålla alla kända enzymer och koenzymer som kroppen behöver. Enzymer behövs för alla kroppens kemiska reaktioner ska fungera.

Bioflavonider hjälper kroppen att ta upp C-vitamin hos njurar, binjurar och lever.

De binder också koppar och bildar då kopparflavonoidkelater, och dessa skyddar C-vitaminet i kroppen från oxidation och bidrar till stabilitet i kappilärkollagenet, vilket stärker dina blodkärl.

Åkerfräken

Åkerfräken innehåller mycket kisel, vilket i sin tur hjälper kroppen att bilda kollagen, som ger näring åt hud och naglar. Det och renar även naglar och hud från gifter bakterier och svamp.

Åkerfräken hjälper även till att hindra uppkomsten av bland annat hudfläckar och eksem och kan även lindra hudbristningar.

Åkerfräken har ett högt mineralinnehåll, vilket hjälper benstrukturen mot att den försvagas.

Korngräs

Korngräs är rikt på klorofyll, vilket är bra för immunförsvaret, och hjälper även till att avgifta kroppen. Korngräs har goda alkaliserande effekter som motverkar försurning.

Korngräs bromsar upptaget av kolesterol i tarmen och stimulerar förbränningen av det.

I korngräset hittar du mycket andra goda ämnen, ett av dem är krom som hjälper kroppen att hålla blodsockret stabilt.

Vet du inte vilken produkt som passar dig?

Vi förstår att det inte är så enkelt alla gånger att välja.

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig och hjälper dig hitta något som passar just för dig.Så här fungerar vårt abonnemang

Hur gör jag för att komma igång?

Du fyller i dina uppgifter i Beställningsformuläret och tar del av vårt Testerbjudande.

Vad kostar det att testa AlkaGreens under 28 dagar?

Din testperiod kostar 195 kr och du får 1 burk AlkaGreens med 270 st kapslar hemskickad.

 

Hälsojournalen

Vi har skapat ett dokument som vi kallar Hälsojournalen, det är ett SMS utskick, som hjälper dig hålla koll på ditt mående under testperioden. Du kan följa hur din Hälsa förändras vecka för vecka.

Du beskriver Hur du mår på skalan 1-10 där:
1 = Mycket Bra, 10 = Mycket Dåligt.

I Hälsojournalen sparas dina resultat, som du själv delger oss. Ditt första SMS får du samma dag som du får produkterna. Svara hur du mår/känner dig just då, innan du börjar med vår produkt.

Du får sedan ett SMS en gång i veckan, där du själv fyller i hur du upplever ditt mående under den 28 dagar långa testperioden, så att du kan följa hur din hälsa förändras vecka för vecka...

Dosering/antalet kapslar per dag under testperioden:

Vecka 1:
6 kapslar dagligen, 3 st morgon och 3 st kväll helst före måltid.

Vecka 2-4:
8 kapslar dagligen, 4 st morgon och 4 st kväll helst före måltid.

Obs! Tag kapslarna tillsammans med vatten. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Vad händer efter 28 dagar?

Testperioden fortsätter automatiskt i Abonnemang.

Löpande leveranser
Du får 1 burk med AlkaGreens, hemskickad varje månad. Burken innehåller 180 kapslar.
Doseringen ändras nu till 6 kapslar per dag, 3 st morgon och 3 st kväll helst före måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Vad kostar det att abonnera, och vad ingår?
Kostnaden för ett abonnemang  är 295 kr per månad. Frakten är alltid fri. Betalningen sker via medföljande faktura. Oss till handa inom 10 dagar från fakturadatum. Genom att regelbundet få nya burkar med posten så försäkrar du dig om att aldrig få tomt i burken.

Hur gör jag om jag inte vill fortsätta efter 28 dagars testperioden?
Senast 31 dagar från orderdatum (du ser ditt orderdatum när du loggar in på "Mitt konto") i testperioden,går du till Hemsidan, öppnar fliken ”Mitt Konto”, och pausar ditt abonnemang. Därmed avslutas din testperiod.

Vad händer om jag vill avsluta mitt påbörjade abonnemang?
Om du inte är nöjd med produkten har du möjlighet att avbryta. Detta måste göras senast 25 dagar från orderdatum (du ser ditt orderdatum när du loggar in på "Mitt konto). Sedan pausar du ditt abonnemang och därmed avslutas ditt Konto.

Har ni frågor angående abonnemang, hör av er på e-mail eller telefon.
info@alkagreens.se eller tel: 023-31580.

Ja, jag vill testa 1 månad för 195 kr!