AlkaGreens AB

Ett svenskt hälsokostföretag som startade våren 2003.

Grundare och ägare är Ove Jadehov.

 

Hur kom produkterna till?

Grundtanken bakom AlkaGreens  produkter är att förena olika kosttillskott i ett och samma, för att ta till vara styrkan ur olika gräs, örter och alger. Det här är naturprodukter som ser ut och smakar som naturen – utan tillsatta färgämnen  och smakämnen.

Vi har noggrant valt ut gräs, örter och alger. Dessa har traditionellt använts i kinesisk tradition, för ökat välbefinnande. Tillverkningen sker med råvaror från utvalda odlare som arbetar med ett hållbarhetstänk.

Ove har själv testat och utvärderat en stor mängd olika typer av hälsokost och experimenterat med olika blandningar. AlkaGreens AB är resultatet av cirka 15 års egenstudier.

Vem är Ove Jadehov?

Ove har länge haft ett intresse för hälsa.  Han har under ca 40 år tränat och hållit på med olika typer av sport för att må så bra som möjligt. Bland annat styrketräning, boxning, tennis och meditation. Sedan har han alltid haft brukshundar som kräver sin dagliga motion i form av promenader i skog och mark. Ove har också ett stort intresse för friskvård och hälsa, där han engagerar sig  och tar del av föreläsningar. Han har bland annat drivit ett gym, och genom åren aktivt sökt efter nya rön inom hälsa.

AlkaGreens Original

Vår första produkt, Alka Original testades först av familj och vänner, som efter att ha fått positiva effekter av produkten i form av ökat välbefinnande, tipsade om produkten för sina vänner och bekanta osv. spred kunskap om produkten. Blandningen provades sedan av flertalet personer oberoende av varandra. Efter avslutad kur återkopplade kunderna till oss i form av enkäter om hur produkterna uppfattades och vilka förändringar de upplevt. Resultatet blev positivt, så vi hade hittat nyckel till ett kosttillskott som hade ”allt i en kapsel”, Livskvalitet på burk!

Genom att  våra Kunder som använt Alka Original kände ett flertal s.k. bonuseffekter förutom att de blivit piggare, så påbörjade vi ett antal egna studier för att få fram blandningar specifikt lämpade för kundernas önskemål. Bland de övriga effekter några av kunderna kände var att de fått tillbaka rörlighet, kunnat röra sig obehindrat igen, kunnat klappa katter igen samt kunnat äta vad de vill igen. Läs Kundberättelserna här

Dessa blandningar provades sedan av flertalet personer oberoende av varandra. Efter avslutad kur återkopplade kunderna till oss i form av enkäter om hur produkterna uppfattades och vilka förändringar de upplevt. Resultatet blev positivt, så vi har hittat nyckeln till hur vi tar fram nya produkter,” kundernas upplevelser”. De nya produkterna AlkaBasic, AlkaTroz. och AlkaFree hade fötts.

Vi gör inga vetenskapliga tester på våra produkter utan har sedan 2000-talet bedrivit egenstudier inom naturprodukter och kosttillskott. Förutom detta har även omdömen från våra kunder varit ett stöd i vår produktutveckling.

Blandningen i de olika produkterna har framtagits efter egen erfarenhet. Nyckeln till resultaten är vårt unika recept. Vi kan inte garantera produktens resultat, utan det är helt individuellt.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så här fungerar vårt abonnemang

Hur gör jag för att komma igång? Du fyller i dina uppgifter i Beställningsformuläret och tar del av vårt Testerbjudande.
Vad kostar det att testa AlkaGreens under 28 dagar? Din testperiod kostar 195 kr och du får 1 burk AlkaGreens med 270 st kapslar hemskickad.  
Hälsojournalen Vi har skapat ett dokument som vi kallar Hälsojournalen, det är ett SMS utskick, som hjälper dig hålla koll på ditt mående under testperioden. Du kan följa hur din Hälsa förändras vecka för vecka. Du beskriver Hur du mår på skalan 1-10 där: 1 = Mycket Bra, 10 = Mycket Dåligt. I Hälsojournalen sparas dina resultat, som du själv delger oss. Ditt första SMS får du samma dag som du får produkterna. Svara hur du mår/känner dig just då, innan du börjar med vår produkt. Du får sedan ett SMS en gång i veckan, där du själv fyller i hur du upplever ditt mående under den 28 dagar långa testperioden, så att du kan följa hur din hälsa förändras vecka för vecka...
Dosering/antalet kapslar per dag under testperioden: Vecka 1: 6 kapslar dagligen, 3 st morgon och 3 st kväll helst före måltid. Vecka 2-4: 8 kapslar dagligen, 4 st morgon och 4 st kväll helst före måltid. Obs! Tag kapslarna tillsammans med vatten. Rekommenderad dos bör ej överskridas.
Vad händer efter 28 dagar? Testperioden fortsätter automatiskt i Abonnemang. Löpande leveranser Du får 1 burk med AlkaGreens, hemskickad varje månad. Burken innehåller 180 kapslar. Doseringen ändras nu till 6 kapslar per dag, 3 st morgon och 3 st kväll helst före måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Vad kostar det att abonnera, och vad ingår? Kostnaden för ett abonnemang  är 295 kr per månad. Frakten är alltid fri. Betalningen sker via medföljande faktura. Oss till handa inom 10 dagar från fakturadatum. Genom att regelbundet få nya burkar med posten så försäkrar du dig om att aldrig få tomt i burken.
Hur gör jag om jag inte vill fortsätta efter 28 dagars testperioden? Senast 31 dagar från orderdatum (du ser ditt orderdatum när du loggar in på "Mitt konto") i testperioden,går du till Hemsidan, öppnar fliken ”Mitt Konto”, och pausar ditt abonnemang. Därmed avslutas din testperiod. Vad händer om jag vill avsluta mitt påbörjade abonnemang? Om du inte är nöjd med produkten har du möjlighet att avbryta. Detta måste göras senast 25 dagar från orderdatum (du ser ditt orderdatum när du loggar in på "Mitt konto). Sedan pausar du ditt abonnemang och därmed avslutas ditt Konto. Har ni frågor angående abonnemang, hör av er på e-mail eller telefon. info@alkagreens.se eller tel: 023-31580.

Ja, jag vill testa 1 månad för 195 kr!